Wizyta studyjna 31.03 - 01.04.2016 r. - ZAKOŃCZONE

Uprzejmie zapraszamy na dwudniowe szkolenie połączone z wizytami w mikroprzedsiębiorstwach pn. „Od pasji do biznesu – czyli praktyczne przykłady legalnych inicjatyw gospodarczych na obszarach wiejskich opartych na produktach lokalnych i tradycyjnych”, które odbędzie się w dniach 31.03 – 01.04.2016 r. (czwartek-piątek) na obszarze działania Lokalnej Grupy Działania „Zielony Pierścień” (Lubelszczyzna).

Nic bardziej nie inspiruje do podjęcia działalności gospodarczej niż udane przedsięwzięcia. Mamy nadzieję, że to szkolenie będzie taką inspiracją dla LGD jako podmiotów odpowiedzialnych za wdrażanie LSR oraz mieszkańców obszarów wiejskich, którzy chcą zarabiać na produktach lokalnych i tradycyjnych oraz na sprzedaży zdrowej żywności.

Szczegółowy program szkolenia (do pobrania).

Zgłoszenia przyjmujemy na karcie uczestnictwa (do pobrania).

Relacja z wizyty.