Głosowanie na najlepszy produkt turystyczny Województwa Lubelskiego

Zapraszamy do głosowania na "Najlepszy Produkt Turystyczny Województwa Lubelskiego". Głosować możecie tylko do 1 października !!!

Organizatorem konkursu jest Lubelska Regionalna Organizacja Turystyczna, która w tym roku realizuje XV edycję konkursu.Celem konkursu jest wyłonienie najbardziej atrakcyjnych, nowatorskich i przyjaznych dla turystów produktów turystycznych. Produkty mogły być zgłaszane w pięciu kategoriach: wydarzenie cykliczne, pakiet usług turystycznych – impreza turystyczna, obiekt, szlak, obszar.

Zgłosiliśmy również swój produkt turystyczny - "Spływy kajakowe na rzece Wieprz od Jeziorzan do Dęblina". Zachęcamy do głosowania na facebooku na nasz produkt turystyczny.

Głosować możecie tutaj.